VÄNTAN

Det är det här som är segast - väntan. Kollar mailen hundra gånger om dagen, varannan minut ungefär, för att se om jag har fått någon matchning. Förra gången jag sökte så tog det arton dagar från det att min ansökan blev godkänd i USA tills det att jag fick min första matchning. Nu fick jag min första matchning direkt, fast jag vill nog inte kalla det för en matchning då jag inte fick något mail ifrån familjen och de stod som past interview på mitt au pair room, så jag fick aldrig läsa deras brev till au pairen eller se deras bilder. Så jag räknar inte ens in den familjen i matchningsprocessen.
 
Det skulle vara skönt att få allting klart snart, så att jag vet att om fyra månader då åker jag, än att bara känna att tiden går och det är en månad kvar tills mitt avresedatum, och jag måste flyta fram datumet. Det vill jag inte! Jag vill åka i september!
 
Vad gör jag medan jag väntar på min familj då? Jag jobbar, jobbar, jobbar. Jag måste bli bättre på att spara undan av lönen dock, så att jag har massa pengar borta i USA sen. Även fast man får lön där borta så skulle det ändå kännas skönt att veta att man har ett sparkonto utifall att någonting händer, eller till en resa osv.
 

MITT AU PAIR ROOM


Så här ser det ut inne på mitt au pair room nu när jag har blivit godkänd och är med i matchningsprocessen!

YOUR APPLICATION HAS BEEN APPROVED!

I förrgår så mailade jag Malin på STS au pair då jag tyckte att det var konstigt att jag inte har hört någonting ifrån au pair care eftersom att det är en månad sedan mina ansökningar skickades iväg till USA. I morse när jag vaknade så hade jag fått mail av au pair care där det stod att jag har blivit godkänd och kan börja matchas med familjer. Jag hade även fått ett mail om att en familj hade valt mig för intervju men det fanns inget mail ifrån dom i inkorgen, jag loggade in på mitt au pair room och ser då att de står som "past interview", så jag antar att de hittade någon annan de ville prata med.
 

Familjen bodde i alla fall i Berkeley, California, de hade tre barn, två söner på 11 och 9 år och en dotter på 5 år.
Men nu finns jag i alla fall ute på au pair cares hemsida, och förhoppningsvis så har jag snart min värdfamilj!

RSS 2.0