-

Oj vad tiden går fort nu! Har som en nervös klump som ligger över bröstet. Jag vill inte att veckan som kommer ska ta slut, samtidigt som jag vill att den ska gå fort. Jag vill åka, och jag vill inte åka, men jag är inte ensam om att känna så!
 
När det var tre månader kvar så kändes drömmen så himla långt borta, det kändes som att jag hade hur mycket tid som helst på mig innan jag skulle åka. Nu tänker jag bara på hur jobbigt det kommer vara att inte kunna gå in i rummet bredvid och prata med min syster, eller gå ner och prata med mamma och pappa, bara att inte kunna säga god natt känns jobbigt, det känns jobbigt att jag inte kommer få träffa min älskade hund på över ett år, allt känns jobbigt just nu, allt blir så känslosamt, "sista gången jag gör det här och det här".
 
Men jag vill ingenting annat än att åka som au pair. Jag vill göra någonting nytt, jag vill se någonting nytt, jag vill utvecklas och göra någonting för min egen skull. När jag väl kommer till USA så kommer det bli annorlunda, men det är det här nu innan, precis innan man åker, som känns jobbigt!
 
Idag var jag och sa hej då till Marie och Wilma, när jag sa till Wilma att nästa gång jag ser henne så ska hon fylla 6 år, så tittade hon på mig med stora ögon, och så svarade hon "men jag fyller fem år nu", haha, gullunge, vad jag kommer sakna dom två! Men det kändes inte som att jag sa hej då för ett år, det går inte att förstå, att jag inte kommer få se dom på så länge!
 
Imorgon ska jag på hockey med morfar, sista matchen innan jag åker, vi ska äta tacobuffé innan matchen.
På tisdag är det nyårsafton, mamma och jag är ensamma hemma, så vi ska ha en riktig myskväll!
På onsdag ska jag handla inför "på återseende middagen" (som morfar vill att jag kallar den), sen tänkte jag nog gå till mormor och morfar och spela plump och yatzy.
På torsdag så ska jag ner på stan och sätta in julklappspengarna på kontot, sen kommer mormor, morfar och farfar hit på middag.
På fredag så måste jag börja packa! Ska gå igenom vad jag vill ha med mig och skriva upp allt som jag packar ner.
På lördag tänker jag inte göra någonting, bara umgås med familjen!
På söndag, så ska jag kolla igenom packningen igen, sen tänker jag bara gosa med Simba och umgås med familjen!
Sen på måndagen, så åker jag! Bara sju dagar var nu - helt galet!

GOD JUL!

 
 

Tre veckor kvar!

Idag var det jullunch och julklappsbyte på jobbet, mysigt! Jag slutade vid fyra som vanligt och när jag kom hem så tittade jag ikapp på julkalendern, jag tycker att den är väldigt bra i år!
 
Nu har jag bara fyra jobbdagar kvar innan jag blir ledig i två veckor, och idag är det även tre veckor kvar tills jag åker. 21 dagar. Det känns lite konstigt, läskigt, nervöst, roligt, förväntansfullt, det går inte riktigt att beskriva hur det känns! Det är en jättemärklig känsla!
 
Jag hittade en video på youtube, där man får se lite bilder på hur Scottsdale ser ut!

TORSDAG

Nu har jag bara elva jobbdagar kvar! Det är ju ingenting! Sen är jag ledig i två veckor innan jag åker!
Mamma frågade om jag känner mig nervös, men jag känner ingenting, det kommer nog de sista två veckorna. Däremot så har det börjat kännas av att det bara är två veckor kvar på jobbet, det känns lite konstigt när jag tänker att jag bara ska åka till vissa ställen två gånger till!
 
Förra veckan så skickade jag iväg ett paket till familjen med en barnbok om lucia, lite julgodis och ett julkort. Nu i veckan så fick jag mail av min värdmamma där hon berättade lite om Thanksgiving. Igår så fyllde min värdpappa år så då skickade jag iväg ett litet mail.
 
Idag kom första snön, usch, mysigt till jul, men inte så kul när man ska springa mellan alla hus och städa på jobbet. Snart åker jag ifrån snön - förhoppningsvis! :)
 
Tips! Beställ aldrig ifrån amberbird, de har gjort fel med en beställning och faktura, men de svarar inte på mail, jag har skickat fyra stycken, och det finns inget nummer att ringa heller! Så himla less! Rekommenderar inte den sidan till någon!

RSS 2.0