-

Jag har nyss avslutat samtalet med match #6, men nej, jag tror inte att det här var min familj det heller. Det ska kännas bra på en gång, och det gjorde det inte. Sen fick jag inte veta så mycket om hur barnen är och vad dom tycker om att göra och så där, utan det var mest bara frågor till mig, och det förstår jag, men de andra familjerna som jag har pratat med har det inte alls känts konstigt med, utan det har varit lättsamt fastän de har ställt frågor, och så har de berättat massa om sina barn, och intressen osv.
Både mamman och pappan reser väldigt mycket i sina arbeten, mamman reste 50-60% av tiden, och man var tvungen att vara väldigt flexibel då hon kunde få veta dagen innan att hon skulle resa och då behövde au pairen jobba. Så jag skulle inte ha något upplagt schema. Scheman kan alltid ändras, men jag är ändå en sån person som tycker om att ha rutiner, jag vill veta att jag ska jobba fem, eller sex dar osv. innan jag blir ledig, sen kan det så klart ändras, någon gång ibland, men ja, jag vet inte hur jag ska förklara. Det kändes ganska stelt helt enkelt!
 
Jag fick bara chansen att ställa två frågor av de som jag hade också innan vi slutade prata. Jag skickade i alla fall ett mail till mamman och tackade för att hon hade ringt. Får se om hon hör av sig. Men som sagt, magkänslan säger just nu; nej.

RSS 2.0