Födelsedag

 
Idag fyller jag 22 år! Tyckte att jag fyllde 16 nyss, tiden går så fort! På jobbet så fick jag en fin skål av en tjej som jag jobbar med, snällt av henne! Jobbdagen gick bra, och när jag kom hem så väntade både presenter och Sibylla. Jag fick en massa saker till resan som jag hade önskat mig, toppen! Jag hade även fått en present av Emelie, en Ullared bok, så himla snällt av henne!
Klockan sex så kommer mormor, morfar och farfar hit på lite fika! Sen är denna födelsedag slut!

SÖNDAG

Det var så skönt i onsdags när jag gick hem ifrån jobbet och visste att jag skulle vara ledig i fyra dagar, dom där fyra dagarna gick väldigt fort!
I torsdags så åkte jag och mamma till Stockholm eftersom att jag hade vunnit biljetter till Rock of Ages, den var lika bra denna gång! Dirty Dancing och Rock of ages är de två bästa musikalerna som har jag sett, hittills!
 
På fredagen så lämnade vi lägenheten klockan tolv, sen gick vi in till gamla stan, jag köpte en ny t-shirt till tjejen i familjen, sen gick vi till slottet, där köpte jag två fina burkar till familjen, det var bilder på slottet på dom. Tänkte fylla burkarna med godis. Vi gick även på julmarknaden i gamla stan, på NK, gallerian och sist så gick vi till Åhléns, där köpte jag en resväska och en kabinväska, skönt att ha det klart! Vi var hemma runt klockan 6, var skönt att komma hem och veta att jag även hade hela helgen ledigt!
 
igår lördag så bakade jag tre olika sorters muffins och morotskaka, jag fyller år på onsdag, så jag bakade till det. Sen på kvällen så tittade jag på "the blind side", sån himla bra film!
 
Idag så har jag bakat lussebullar, skulle baka småkakor till kalaset också, men jag orkade inte, ska göra det imorgon istället. I morse när jag vaknade så hade jag fått ett mail av min värdmamma, hon frågade om jag kunde skypea idag.
 
Så nu på kvällen så pratade jag med hela familjen. Barnen var väldigt blyga och jag hörde hela tiden "fråga henne det", haha. Men tjejen mjuknade upp lite när hon hörde att jag tyckte om att laga mat och baka. Och pappan skulle se till så att jag fick min dröm uppfylld om att se en NHL match, och så skulle de försöka resa mycket så att jag fick se massa olika platser osv. Sen sa både pojken och flickan Grattis på födelsedagen, nästa vecka, haha. Så söta! Det känns verkligen jättebra, jag är så himla glad att dom är min familj! :)

Måndag

Helgen gick alldeles för fort! Men denna vecka jobbar jag bara tre dagar, sen åker jag och mamma till Stockholm för att se rock of ages igen! :)
 
Idag så hade jag fått hem linserna som jag beställde förra veckan, beställde linser att ta med till USA för ett år. Även sju sorters kakor på engelska hade jag fått hem. Snart är jag helt färdig med presenterna till värdfamiljen! Skönt!
 
När jag får lön så ska jag köpa resväskor, betala in plusförsäkringen, köpa en externhårddisk, adapter, vakuumpåsar och lite annat smått och gott. Jag ska även skicka iväg ett paket till familjen med en barnbok som berättar hur vi firar lucia, ett julkort och lite julgodis.
 
Jag är så himla trött idag, så jag ska fortsätta att titta på TV, klockan åtta är det dessertmästarna som jag ska se, sen ska jag nog faktiskt sova!
 
 
 
 
 
Tre videos med två av de som har huvudrollerna i Rock of Ages, de är så himla duktiga! :)

FLYGTIDER!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår när jag loggade in på mitt au pair room så såg jag att jag hade fått mina flygtider! Blev så himla glad då jag trodde att jag skulle få dom två veckor innan avresa. Så himla skönt att det är direktflyg till USA! Nu känns det verkligen att det är på riktigt, jag ska verkligen åka iväg!
 
Jag ringde United Airlines idag för att fråga om väskor och sånt. Fick ett nummer av min kontaktperson på STS, det var ett 08 nummer, så jag trodde att det var en person i Stockholm som jag skulle ringa till, så jag blev ganska förvånad när jag hör en amerikansk röst på andra sidan luren, haha, men det gick bra, jag fick fram allt som jag ville fråga om. Men det var tur att jag inte visste innan att det var en amerikanska jag skulle ringa till, då hade jag inte ringt! haha.
 
Till någonting helt annat, jag fick nyss veta att jag har vunnit biljetter till rock of ages! Första gången som jag har vunnit någonting! Blev så himla glad! Har sett den musikalen två gånger förut, älskar den! Så det ska bli så himla roligt att få se den igen innan jag åker till USA!! :)

-

 

Presenter till min värdfamilj

klar med mina presenter till värdfamiljen, jag ska köpa Gävle bocken som ljus, och sju sorters kakor på engelska, till föräldrarna, men till barnen är jag helt färdig. Ska komplettera med lite svenskt godis till både barnen och föräldrarna också. Tänkte visa vad jag har köpt hittills.
 
Till föräldrarna har jag köpt två Brynäs muggar, de älskar hockey, och det gör även jag, så då tänkte jag att det kunde vara en rolig grej att köpa muggar med mitt favoritslag logga på! Jag har även köpt en burk med polkagrisar, tycker de inte om godiset så är i alla fall burken fin! Jag har även köpt en bok som heter Sweden, köpte den inne i en souvenirbutik i Stockholm. Den är jättebra, verkligen allt är skrivet där i. Det är en jättebra bok!
Till barnen har jag köpt en varsin Sverige tröja och en varsin Astrid Lindgren bok. Emil till pojken och Pippi till flickan Jag har även köpt en varsin polkagrisstång till dem.
 
Polkagrisstången är en souvenirstång, det stod så på beskrivningen där jag köpte dom i Stockholm. På ena sidan så är det en bild på kungen och drottningen och på andra sidan så är det en bild på kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Tyckte det var lite roligt! :)

Kalender

Förra veckan så fick jag hem min kalender som jag beställde ifrån personlig almanacka. Jag blev jättenöjd med den! Har beställt därifrån tidigare också, resultatet blir alltid bra, och denna gång fick jag hem almanackan bara tre dagar efter att jag beställt den.
 
 
 
 

ÄNTLIGEN HELG!!!

ÄNTLIGEN FREDAG!! Det bästa med helg är att jag inte behöver ställa något alarm på mobilen! ;)
I helgen ska jag inte göra någonting, och det ska bli så himla skönt! Förra helgen var det ladies night och hockey, och helgen före det så var jag och hälsade på min faster i Stockholm. Bara roliga saker, men det ska bli så skönt att bara få vara denna helg!
 
Jobbade 7-16 idag, det är kallt ute nu på dagarna, i morse hade vindrutetorkarna frusit fast på jobbilen, det roligaste är att det inte går att fälla upp dem heller, så det kommer bli en rolig vinter! På lunchen så var jag till min sjukgymnast och fick akupunktur, var helt yr efteråt, men det var skönt, ontskönt.
 
När jag kom hem efter jobbet så var jag helt ensam hemma, så himla skönt! Jag har nyss tittat på idol, ikväll tycker jag att Jens var bäst! Efter resultatshowen så ska jag sova, så himla trött!
 
Jag har inte hört någonting ifrån värdfamiljen sen förra onsdagen, men jag vet att de har väldigt mycket att göra, mamman reser mycket i jobbet, och så har de aktiviteter och sånt utöver det. Vill inte maila för ofta heller, de har ju ändå en au pair där nu, och hon ska vara där i två månader till, så vill inte höra av mig för mycket, jag kommer vara en del av deras liv om två månader, och då kan jag prata med dem hur mycket jag vill! :)

Vädret i Scottsdale


När jag fick matchningen med min värdfamilj så skrev mamman i familjen " Fair warning – it gets REALLY hot from May – Sept since we live in a desert.", nu är det perfekt väder enligt dom, nästan så att det är lite kallt! ;)

Två månader kvar

Två månader kvar! Nio helger kvar! 61 dagar kvar! Tills jag åker. Det är ju ingenting! Tiden kommer gå så himla fort! Det känns skönt att jag jobbar om dagarna, så att jag har någonting att göra, så att jag inte bara sitter och väntar på att få komma iväg.
 
Innan jag åker så ska jag köpa resväskor, betala in plusförsäkringen, skicka efter internationellt körkort, köpa sista presenten till värdfamiljen, packa, städa och rensa ut på rummet, köpa adapter, extern hårddisk, osv.
 
Jag jobbar fram till tjugonde december, sen har jag två veckor på mig att fixa innan jag åker. Jag längtar jättemycket, men samtidigt så vill jag att tiden ska gå långsammare. Jag är så himla förväntansfull, längtar tills jag är på training school i New Jersey, längtar tills jag får se New York, längtar tills jag får träffa familjen för första gången. Men samtidigt så är jag så nervös. Vill inte ha för mycket förväntningar innan jag åker heller, vill inte bygga upp en bild om hur det kommer vara. Men jag tror att det kommer bli jättebra, familjen verkar vara så himla bra, och det ska bli häftigt att få se Arizona! :)
 
 

-

 

HELGEN

Så var det måndag igen! Jobbade som vanligt mellan 7-16. När jag kom hem så lagade jag mat och bakade bröd, det blev så himla gott! Jag och Simba blev ensamma hemma, så då passade jag på att se på arga snickaren som mamma hade spelat in till mig. 
Bästa Simba - som jag kommer sakna något så enormt mycket när jag är i USA!
------------------------------------------------------------------
 
Helgen

I fredags efter jobbet så gick jag och min syster på stan. Jag köpte kläder som jag skulle ha på lördagen, då jag skulle på ladies night med jobbet. När vi kom hem från stan så åt vi tacos och tittade på idol. Mina favoriter är Jens, Kevin och Elin!
 
I lördags så var jag som sagt på ladies night med jobbet. Vi satt i våran loge, åt väldigt god mat och tittade på en bra show. Bäst tyckte jag att Style var!
Igår så var jag på hockey med mamma och morfar. Brynäs - Leksand. Brynäs vann med 4-3 efter straffar. När matchen var slut så åkte vi och köpte pizza.

Det kändes som att det var lördag igår, så när klockan ringde i morse så trodde jag att det var ett skämt! Men snart är det helg igen! ;)
 
 
 
 

RSS 2.0