Telefonsamtal nummer två med match #6

Jag pratade nyss med pappan i familjen till match #6, han var jättetrevlig! Vi pratade i fyrtio minuter om allt och ingenting, och så ställde han lite frågor och så där. Vi ska skypea någon dag, då får vi se om jag kanske uppfattade mamman fel under telefonsamtalet, om inte så är det bara att skicka ett mail och säga att jag inte är rätt för dom. Men jag gillade verkligen pappan, så får se hur de är under skypesamtalet!

Kommentarer
Postat av: Jannica Dihlén

Härligt att det kändes bra med pappan, hoppas att det känns lika bra efter skype samtalet sen :-)

Svar: Det kändes både bra och inte bra, haha, åh så himla jobbig jag är ibland, tänker för mycket. Jag fick ett långt mail nu av mamman..Jag tror absolut att jag skulle trivas hos dom! Mamman var inte alls som i telefon när vi pratade på skype.
manchesterlife.blogg.se

2013-09-10 @ 12:25:12
URL: http://jannicadihlen.com
Postat av: Jannica Dihlén

Sv: Okej, haha.
Men det låter ju iallfall bra det där med mamman :-)

2013-09-13 @ 08:14:25
URL: http://jannicadihlen.com
Postat av: Emelie

Hur går det för dig? Har du pratat något mer med denna familjen eller någon annan?

Svar: Jag pratade med mamman och pappan i denna familj över skype, och så har vi mailat lite fram och tillbaka. De skulle bestämma sig under veckan. Det känns som en familj som jag skulle trivas hos, glad att jag gav dem en andra chans i alla fall och inte tackade nej direkt efter att jag hade pratat med mamman!Tråkigt att det inte blev någonting med dig och familjen! Men tillslut så hittar vi våra familjer och kommer iväg! :) Kram
manchesterlife.blogg.se

2013-09-15 @ 20:31:09
URL: http://emelindbergaupair.blogg.se
Postat av: emelie

Jag förstår. Det kommer vi absolut göra. I bästa fall kanske vi kommer iväg samtidigt. Har du funderat på att anmäla dig till någon mer förmedling? :)

Svar: Jag funderar på att kanske anmäla mig till skandinaviska institutet, men jag vet inte. Jag är med i två föreningar genom STS, AuPairCare och Au Pair Foundation, så jag får fundera lite till! Vilken förmedling är du med i?Vilket datum har du som avresedatum? :)
manchesterlife.blogg.se

2013-09-15 @ 21:32:05
URL: http://emelindbergaupair.blogg.se
Postat av: emelie

Just nu söker jag bara med CC. När jag fyllde i min ansökan hos SI, innebar det massa problem, men funderar på att börja med den ifen. Jag vet faktiskt inte, men om en månad typ så skjuter dem fram den när det behövs! :)

Svar: Okej! :) Fungerar det bra med CC?Ja så har jag med, blir besviken varenda gång datumet skjuts fram. När jag läser andra au pair bloggar så känns det som att det går så fort för dem, men jag har hållit på sen i april, och fick min första matchning typ i slutet av juli och så jävla jobbigt att få förhoppningar hela tiden, att det låter som att man är en i familjen redan, och så fantiserar jag ihop hur det skulle vara att bo där och så blir jag så besviken när jag får ett nej, haha.. Men men, tillslut så kommer det väl! :)
manchesterlife.blogg.se

2013-09-15 @ 23:33:09
URL: http://emelindbergaupair.blogg.se
Postat av: emelie

Det har fungerat bra. Dem är väldigt hjälpsamma! Får nya matchningar och pratar med dem flesta. Men fullträffen har inte kommit än :) kan du rekommendera STS?

Svar: Det är så det ska vara! Håller tummarna för att din nästa matchning är den rätta! :)Ja jag tycker att STS är bra, jag sökte med dom förra gången jag sökte som au pair också (2011), kontaktpersonen som jag har eller hade, för nu har jag fått en ny som jag inte vet någonting om, var jättebra. De svarar snabbt, är jättehjälpsamma och trevliga. Det enda som är lite jobbigt är att föreningen inte hjälper till med att hitta matchningar eller hur jag ska säga, utan det är familjerna själv som letar, så det kan gå väldigt långt mellan matchningarna. Men överlag så är jag jättenöjd med STS! :)
manchesterlife.blogg.se

2013-09-15 @ 23:45:47
URL: http://emelindbergaupair.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0