Vädret i Scottsdale


När jag fick matchningen med min värdfamilj så skrev mamman i familjen " Fair warning – it gets REALLY hot from May – Sept since we live in a desert.", nu är det perfekt väder enligt dom, nästan så att det är lite kallt! ;)

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Men vilket väder, inte illa! ;) det kanske blir alldeles för varmt under sommaren men vintern verkar bra. Det närmar sig för dig, vad spännande! :D kram!

Svar: Ja, mamman kallar sommaren för "the oven season", haha :D Går nog inte att föreställa sig hur varmt det är innan man upplever det själv! Ja! Tiden går så fort nu! Det börjar kännas mer verkligt också, åh, det kommer nog bli så häftigt att få se allt på riktigt!! :)
Hoppas, hoppas att du blir godkänd snart!:) Kram
manchesterlife.blogg.se

2013-11-08 @ 12:03:02
URL: http://decibelles.blogg.se
Postat av: Daniella Nygren

Hej!

Såg att du skall åka samtidit som mig, KUL!
Gå med i en grupp för oss svenskar som skall åka den 6 januari!
https://www.facebook.com/groups/217743651734493/?hc_location=stream

Svar: Har sett den gruppen förut, men "vågade" inte gå med då jag bara trodde det var för cultural care au pairer, men då ska jag absolut gå med! :)
manchesterlife.blogg.se

2013-11-08 @ 20:47:26
URL: http://www.aupairdaniella.blogg.se
Postat av: Isabelle

Ja, haha. Vaaarmt! Men du kanske vänjer dig in i det(lite grand) genom att du åker på vintern och sedan trappas det upp. ;)

I onsdags sa de ALLRA senast fredag att jag skulle bli godkänd. Men nej, det har inte hänt något :/

Svar: Precis! Hela deras baksida är en stor pool, känns inte helt fel! ;)
Åh, vad tråkigt! Vet hur det är innan man blir godkänd, jag kollade mailen hundra gånger per dag, för mig tog det över en månad innan jag blev godkänd, och anledningen till att jag blev det tillslut är för att jag mailade min kontaktperson och hon mailade kontoret i USA, annars hade det nog tagit längre tid. Sen var det något fel på min video och min ansökan, jag tyckte att det var konstigt att jag fick en matchning samma dag som jag blev godkänd, och sen inga allas på flera månader, så när jag hade mailat min kontaktperson igen så gick det en vecka innan jag fick en ny matchning. Så den där väntan är så himla jobbig! Så tråkigt också när man har ställt in sig på att bli godkänd, som i ditt fall, idag, och så går man bara och väntar. Men du kanske blir godkänd i natt? :) Eller är huvudkontoret placerat någon annan stans än i USA?
manchesterlife.blogg.se

2013-11-08 @ 21:41:46
URL: http://decibelles.blogg.se
Postat av: Isabelle

Men vad härligt! :D

Samma här haha, varje gång jag får ett mail kollar jag och loggar in på min sida också. Oj, en månad! Än har det bara gått en och en halv vecka men det brukar gå snabbare. Jag åker med SI och deras huvudkontor ligger i London. :) det lustiga är att jag kan se på alla delar i min ansökan att det är "approved". Hoppas det händer något snart, det är mest pga att jag vet att jag borde blivit godkänd redan som man blir så otålig. ;)

Svar: Åh vad jobbigt, ännu mer frustrerande när man ser att allt är godkänt, då kan de väl skicka ut att din ansökan är godkänd och att du är med i matchningsprocessen! De behöver ju inte dra ut på det allt för länge i onödan! ;)
När hoppas du på att få komma iväg? Några speciella åldrar på barnen som du vill ha? :)
manchesterlife.blogg.se

2013-11-08 @ 22:12:11
URL: http://decibelles.blogg.se
Postat av: emelie

Jag känner helt spontant att vi kommer trivas hos varandra. När vi är hos dig hoppar vi i poolen och hos mig tar vi oss ett dopp i havet! :)

Svar: Verkligen! Det låter inte helt fel! ;)
manchesterlife.blogg.se

2013-11-08 @ 22:49:33
URL: http://emelindbergaupair.blogg.se
Postat av: Daniella

Jaha, jag trodde du åkte med Cultural Care, haha dumt av mig att anta det!! Ja, gruppen är till för oss som skall till CC's training school :(

Svar: Förstod det när jag var in och läste! :)
manchesterlife.blogg.se

2013-11-09 @ 11:40:17
Postat av: Isabelle

Eller hur, haha! Har satt mitt första avresedatum 27 januari så får jag se sedan när efter det, det blir. :) har inte så mycket önskemål på familjen och åldrar men en lite yngre och en äldre vore roligt! :) hur gamla är dina barn?

Svar: Hoppas, hoppas att du kommer iväg då!!! :)
manchesterlife.blogg.se

2013-11-10 @ 01:57:19
URL: http://decibelles.blogg.se
Postat av: Isabelle

Kunde inte se din beskrivning när jag skickade, sju och åtta kan jag se nu ;) men hur kände du innan, hade du några önskemål på åldrar och hur familjen skulle vara? :)

Svar: Innan jag fick min familj så kände jag att jag ville ha lite yngre barn, typ runt 3-4 år. Men sen fick jag bara matchningar med äldre barn, och då kände jag att det skulle nog vara skönt att de är lite äldre, även om det är jättemysigt att ha små barn. Men när jag pratade med min familj första gången så gillade jag dem inte, haha, jag var så nervös så jag tog allt som de sa som negativt, men sen så pratade jag med pappan och då var jag mer avslappnad, och då gillade jag dem jättemycket, och sen pratade jag med dem på skype och då gillade jag dem ännu mer. Så jag är glad att jag inte skrev ett mail och sa nej efter första samtalet, nu är jag så glad över att jag ska till den här familjen! Jag ville ha en familj som är ganska aktiv, en familj där jag får vara en del av familjen, att jag får vara med och fira högtider osv. och de ville samma sak, de ville även att jag ska visa hur vi firar midsommar osv. och att jag lär dem laga maträtter från Sverige och så. Jag ville ha eget badrum, men nu får jag dela med barnen, och jag känner att jag kunde väl offra badrummet eftersom att de är en sådan bra familj! ;) haha. Men jag hade inga önskemål vart familjen skulle bo eller så där, utan jag ville bara ha en familj som kändes bra, som jag kände att jag kan bo med i ett år! :)
manchesterlife.blogg.se

2013-11-10 @ 01:59:50
URL: http://decibelles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0